Reklama na serveru Hradec Králové.cz

Profil serveru

Server www.hradeckralove.cz provozovaný společností INET-SERVIS.CZ funguje na českém internetu ve stávající podobě od března 2000.

Za velmi krátkou dobu se zařadil na první místo návštěvnosti stránek o Hradci Králové na českém internetu a v kategorii měst a obcí se řadí mezi nejnavštěvovanější stránky vůbec. Denně se na stránky podívá přibližně 2500 lidí, měsíčně více než 50 tisíc unikátních návštěvníků.

Cílení Vaší reklamy

Naskýtá se Vám možnost oslovit prostřednictvím stránek www.hradeckralove.cz nezanedbatelnou část Vašich potenciálních zákazníků. Internet už přitom není pouze doménou několika vybraných jedinců, osloví širokou skupinu uživatelů bez ohledu na vzdělání, pohlaví či věk.

Internet je díky velmi přesnému cílení reklamy vhodným inzertním prostředkem, server www.hradeckralove.cz pak dokáže lépe než kdo jiný oslovit internetové uživatele v regionu Hradce Králové. Díky svému širokému záběru (kultura, zpravodajství, motorismus, bydlení, nabídka práce, turistický ruch) můžete reklamu zacílit s velkou přesností. Známým celostátním internetovým médiím se server www.hradeckralove.cz návštěvností nemůže rovnat, nicméně neexistuje na českém internetu navštěvovanější stránka o Hradci Králové! Zvažte přitom Vy sami: z jakého regionu jsou vaši zákazníci?

Naši zákazníci inzerují již za 2 Kč denně

O úspěchu reklamy na tomto serveru hovoří i stále se zvyšující počet inzerentů. Za dobu existence serveru si přes 1000 firem vybralo www.hradeckralove.cz ke své reklamní kampani. Vzhledem k příznivým cenám si přitom reklamu na www.hradeckralove.cz může dovolit téměř každý. Začínáme na ceně nižší než 2 Kč za den! Přesvědčete se sami, zda na těchto stránkách figuruje již Vaše konkurence!

Co Vám můžeme ještě nabídnout?

Společnost INET-SERVIS.CZ se kromě provozu portálu www.hradeckralove.cz zaměřuje i na další internetové projekty. Více naleznete na inet-servis.cz.

Kontaktujte nás na e-mailové adrese:


Poptávka po reklamě

O čem se diskutuje
Doporučujeme